• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  2XU Recovery Stödstrumpor Strumpor för män Nej.5862

2XU Recovery Stödstrumpor Strumpor för män Nej.5862


779 SEK  414 SEK
spara: 47% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

2XU Recovery Stödstrumpor Strumpor för män Nej.5862 Återhämtar sig snabbare.

Wanderlust.  Som cyklister, vi alla känner dess drag vid en eller annan punkt, och det kan inte vara nöjda med bara en annan väg runt staden. Så vad gör vi? Vi tillbringar allvarliga timmar viks upp i ett flygplan för att komma till den magiska plats. Och det är under dessa oändliga flygningar som de 2XU Recovery Stödstrumpor är en absolut nödvändighet.

Om du någonsin flugit, byggt din cykel, och gått rätt ut för spin, du är bekant med uppsvälld, död känsla i benen när du cyklar. Det beror på allvar drar blod ner till dina ben och fötter, och din kropp kämpar för att återlämna den uppströms mot hjärtat. När du bär Recovery Strumpor du FÖRKOMPRIMERA din venös funktion genom att tvinga blodflödet från dina extremiteter upp i ditt blodomlopp. Det finns en anledning till varför elituthållighetsidrottare vägrar att resa utan att bära kompression: Skillnaden i vad benen känns som efter bär dem natt och dag

Recovery Stödstrumpor är inte bara för resor, men.. De är lika bra att bära post-ride i syfte att öka cirkulationen. Inte olikt en post-ride återhämtningsdryck, dessa hjälper lägga grunden för snabbare återhämtning och bättre åkattraktioner, dag efter dag.

2XU Compression Recovery strumpor finns i färgen svart / svart och i fem storlekar från X-Small till X-Large.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.