• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  DeFeet 5in GRAVEL Socks Strumpor för män Nej.5682

DeFeet 5in GRAVEL Socks Strumpor för män Nej.5682


352 SEK  157 SEK
spara: 55% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

DeFeet 5in GRAVEL Socks Strumpor för män Nej.5682 Cool vägar

Ut och gå på ett äventyr i DeFeet 5in Grus Strumpor med styling inspirerade av ryttare som tar vägen mindre rest -. Oberoende av att vägens yta. Fashioned på svävaren ljus plattform, dessa är DeFeet tunnaste, mest ventilerade cykel strumpor. De har 360-graders luftflöde runt foten och en tunnare manschett än den berömda Aireator bibehållen hållbarhet som vi har kommit att älska från DeFeet tyngre erbjudanden. Bär dem på egen hand för de kvavt sommarturer genom Midwest ägovägar eller lager dem i smyg under vissa woolies för ett extra lager av varm som du söker ut orörda eller snötäckt grus för hösten och vintern miles.

de fem tum manschetten sitter i precis rätt höjd för att blinka lite stil utan att korsa över till alltför höga socka världen och kommer att stoppa perfekt under ett par benvärmare eller strumpbyxor för att förhindra kyliga remsor av exponerad hud när vädret vänder livlig. För extra trygghet, är dessa strumpor tillverkad av återvunnet CoolMax EcoMade, så de är både bekväm och miljövänlig.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.