• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  DeFeet 6in GRAVEL Cushion Strumpor för män Nej.5716

DeFeet 6in GRAVEL Cushion Strumpor för män Nej.5716


349 SEK  149 SEK
spara: 57% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

DeFeet 6in GRAVEL Cushion Strumpor för män Nej.5716 Över grus och genom skogen.

Blaze nya spår och vara beredd på äventyr på alla underlag med DeFeet 6in GRAVEL Cushion strumpor. Oavsett om du skumma längs orörda trottoar, ta itu med grus, eller driva igenom slammiga b-vägar, har dessa strumpor fick dig täckt med komfort och hållbarhet för att överleva allt.

Strumporna är byggda på DeFeet s bastant Levitator Trail-plattform, som har extra stoppning, en halkfri, räfflad, ankel skyddande manschetten och Cordura förstärkning i hälarna och tårna. Aldrig benägna att det brister i komfort, DeFeet använder Aireator mesh över mellanfoten för att kyla ventilation över miles.

En sex-tums manschett ger gott om exponering för grus-inspirerade grafik och samtidigt skydda anklarna från sparkade upp stenar , skräp, och vandrande tumbleweeds stött på vägen mindre rest. För extra trygghet, är dessa strumpor tillverkad av återvunnet CoolMax EcoMade, så att de är så miljövänliga som de är bekväma och hållbara.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.