• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Road Bike skor ::  Diadora Phantom II Shoes Herrcykelskor Nej.3251

Diadora Phantom II Shoes Herrcykelskor Nej.3251


1,181 SEK  656 SEK
spara: 44% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Diadora Phantom II Shoes Herrcykelskor Nej.3251 Step up

trappar upp till clipless pedaler och cykelskor kan vara skrämmande, särskilt om du är relativt nytt för cykling. Men om du funderar på att investera i din första par, rekommenderar vi modeller som Diadora s Phantom II Herrskor. Med en förlåtande pris och trickle-down teknik från Diadora imponerande sortiment av professionella skor, kommer Phantom II: s gör att du kan byta in de slitna tränare och njuta av betydligt bättre överförings kraft och komfort som en välsittande par cykelskor kan ge.

Vi vill att Diadora konstruerar Phantom II på sin Race Plus sist. Dess rymligare passform skingrar antagandet att alla cykelskor är täta och bromsande samtidigt som extra skiktning i de kalla månaderna. För cyklister med något bredare framfot eller nyare ryttare som inte vill ha en begränsande sko, Race Plus sist håller Phantom II säker på foten utan aggressiva, metatarsal-klämma skära av en ras sko.

Diadora s stödjande Suprell-mesh sveper övre topparna av fötterna och inkluderar perforeringar och mesh paneler för att möjliggöra gott luftflöde. I ökänt svårt hälområdet av skon, Diadora lägger sin formade hälkopp att ta itu med glidning och möjliggöra effektiv kraftöverföring hela din pedal stroke. Bidrar också till en effektiv kraftöverföring, Diadora s Sport Road CR yttersidorna är beroende av kompositförstärkta nylon för att ge lyhörd styvhet som du snurra pedalerna. Skorna är klar med två krok-and-loop remmar för att uppnå en säker, inte bromsande, passform.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.