• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Road Bike skor ::  Diadora Phantom Jr Shoes Herrcykelskor Nej.3244

Diadora Phantom Jr Shoes Herrcykelskor Nej.3244


1,036 SEK  566 SEK
spara: 45% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Diadora Phantom Jr Shoes Herrcykelskor Nej.3244 . Nästa steg

Diadora tror unga ryttare förtjänar skor med mycket av samma teknik som de vuxna de ser upp till, vilket är anledningen till att varumärket skapade Phantom Jr - en barn version av den vuxna sko med samma namn byggd för att följa blivande cyklister när de rider vidare, uppleva ny terräng, och kanske även prova sina första tävlingar.

Robust Suprell-Mesh sveper runt toppar i fötterna, i egenskap av en barriär och som överensstämmer med växande fötter utan att känna bromsande. Tygets perforeringar och nätpaneler gör det möjligt att transportera bort fukt från huden snabbt och effektivt, att hålla unga ryttare bekväma under en tävling, och Race Senaste att Diadora konstruerar skon på är formad för att ge mer utrymme i framfoten, vilket nyare ryttare tid att anpassa sig till passformen och känslan av en cykling sko, som kan vara hårdare än vad de är vana vid.

till skillnad från de av oss som var tvungen att betänkligt lära sig att klippa in som vuxna, unga ryttare som behärskar den typiska 3-bult-systemet kommer att kunna snabbt dra nytta av Phantom Jr Junior Sport Road CR sula. Vi kan bara föreställa sin spänning som de upplever stelhet och förbättrad effektöverföring som kompositförstärkta nylon sula ger de redskap skrämmande klättrar. Funktioner som en formad häl cup och nedläggningar dubbla hook-and-loop hjälpa skon stanna säkert och ge unga ryttare samma förmåga att göra justeringar för att tillgodose deras fot form som vuxna förebilder gör, se till att de bo bekvämt och innehåll när de utforskar vägar.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.