• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Mountain Bike skor ::  Diadora X Vortex-Racer II Skor Herrcykelskor Nej.3168

Diadora X Vortex-Racer II Skor Herrcykelskor Nej.3168


2,045 SEK  1,170 SEK
spara: 43% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Diadora X Vortex-Racer II Skor Herrcykelskor Nej.3168 Medelväg.

Om du kör på en själv sponsrade cyklisten budget men ändå behöver skor som kan ta stryk på banorna eller färja dig över sandlådor och run-ups i din nästa "cross tävling, vi skulle överväga den Diadora X Vortex-Racer II skor. Långt ifrån en instegs sko, X Vortex-Racer II har mycket av samma teknik som den pro-nivå syskon, X Vortex-Pro, slående en önskvärd medelväg som gör det möjligt att inte offra kvalitet till förmån för en budget.

Diadora s Suprell-Air Mesh delar ger en smal, ras-redo passform runt toppen av foten i X Vortex-Racer II. Det syntetiska materialet har gott perforeringar samt strategiskt placerade mesh paneler för att uppmuntra luftflödet om du rider djupt i träden eller längs en månlandskap av blåsig, exponerade sten trädgårdar. Liksom Diadora övriga top-end skor, är X Vortex-Racer II bygger på Diadora s profilerade Race Slutligen en passform som ytterligare kompletteras med en Boa ratten och hook-and-loop band, som gör det möjligt för minut justeringar över de känsliga områden längs vristen.

den huvudsakliga skillnaden mellan X Vortex-Racer II och dess dyrare syskon är, naturligtvis, den förres kompositförstärkt sula. Dessa yttersidorna kommer inte att ha oöverträffad styvhet full kol, men vid 6,0 ​​av 12,0 på styvheten index, kommer de plikttroget överföra makt från fötterna på pedalerna utan att känna som om de kommer att ge ut. Med en påstådd vikt på endast 320 g per sko, kan du vara säker på att avsaknaden av kol inte förringa X Vortex-Racer II ras-redo snabbhet.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.