• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Mountain Bike skor ::  Diadora X-Trivex Plus Skor Kvinnors Bike Skor Nej.6379

Diadora X-Trivex Plus Skor Kvinnors Bike Skor Nej.6379


1,254 SEK  707 SEK
spara: 44% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Diadora X-Trivex Plus Skor Kvinnors Bike Skor Nej.6379 Rida i bergen

När du lägger i miles och utforska stigar, är det sista du vill att dina fötter glider runt i dina skor.  Vi har alla varit där, och slutar en åktur tidigt med blåsor och bård är inte roligt. Och medan, fötter är fötter, kvinnors fötter tenderar att ha en lägre volym och en smalare häl. Lyckligtvis är Diadora s X Trivex Plus skapas med en sista och övre särskilt utformade för att passa en kvinnas fot.

För det första X Trivex konstruerades på Diadora s Sport MTB sula. Detta glasfiberförstärkt sula är hård för optimal effektöverföring när du trampar. Den har även en betydande slitbana för de tillfällen då du kan tvingas att vandra en cykel. Kvinnans Senaste är uppbyggd kring formen av en kvinnas fot - det är mer avsmalnande mot hälen. En hälkopp vaggor foten för att ge extra stöd och komfort. Innersulan är konstruerat av EVA och är anti-stretch. Detta innebär att det kommer att hålla sin form även efter miles och miles av ridning och ge dig utmärkt hålfotsinlägg minimera trötthet fötterna

delar av X Trivex Plus är konstläder och har Diadora s Suprell Tech. - morpho AM Cage teknik.  Denna bur, tillverkad av TPU, håller skon formas till foten. Skorna är ordentligt stängda med hjälp av en justerbar spänne med fyra justeringspunkter för att passa en mängd olika fötter. Två krok och ögleband skärpa också skon.

Diadora X Trivex Plus damsko väger 349grams och finns i hela storlekar 37,0-43,0 och i färg Super vit / violett phlos.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.