• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herr bergsklättring Skor ::  Evolv Defy Klättring skor Herr bergsklättring Skor Nej.4298

Evolv Defy Klättring skor Herr bergsklättring Skor Nej.4298


1,307 SEK  729 SEK
spara: 44% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Evolv Defy Klättring skor Herr bergsklättring Skor Nej.4298 Trotsar gravitationen och klättring-skor-ska-ont-like-fan tro.

I en värld där klättrare tror att skor är bara bra om de gör ont som fan, står Evolv Defy Klättring skor ut i mängden med oöverträffad komfort för att hålla fötterna trevlig och mysig medan du lära vägar klättrare. En platt profil med en låg asymmetrisk krökning gör denna sko en utmärkt starter för nybörjare i ett gym, och det fungerar bra när du tar det till utomhus klippor. Evolv gjorde övre av Synthratek, som är i huvudsak perforerat syntetiskt läder som är robust och styv men ändå otroligt andas. Skons nylonfoder erbjuder plysch komfort som du uppskattar när du hänger från en topp rep för vad som känns som timmar. Och två krok-och-loop remmar erbjuder en enkel men säker stängning.

Evolv lagt en MX-P mellansula som är mjuk och känslig, så att du kan känna berget och lära sig att smeta med en oklanderlig förmåga. Den Trax gummisula har hög friktion som hindrar dig från att glida utanför greasiest foten håller i gymmet, och en VTR rand på tån håller dig klättra i detta bekväma skor för en lång tid.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.