• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Mountain Bike skor ::  Fem Tio Freerider Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6382

Fem Tio Freerider Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6382


1,450 SEK  812 SEK
spara: 44% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Fem Tio Freerider Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6382 Ut och strimla.

De fem Tio kvinnor Freerider skor lägga subtil styling till tekniska funktioner som gjorts för att strimla gnarliest spår. I en värld av neon beslag och flashiga personligheter, dessa skor är en kontrast dämpade färger som gör att dina färdigheter i centrum.

Fem Tio icke-märkning Stealth Phantom gummi var utvecklad för klättring skor. Som sådan, har det utmärkt grepp, vilket gör det mycket enkelt att hålla fötterna på pedalerna. Tänk ingen shinburger för middag ... igen. Det är också super tålig, vilket inte är en överraskning eftersom de klätterskor den först utvecklades för var tvungen att lida slitage av hårda granitklippor i timmar i sträck <.! -?p ->

Freerider skor kan bara ha en tuffare jobb. De måste uthärda prodding från metallspikar på dina pedaler hela dagen, men Stealth Gummi kan ta det. Fem Tio Stealth Gummi sula kommer att överleva tandköttet gummisula på en konventionell skatesko varje gång och hålla bättre dina pedaler.

Kvinnofreerider skor har all den stil som du vill ha och bomb sula som du behöver landa stora trick utan blåser fötterna. De överdelar är gjorda av borstat läder och mesh paneler, och tårna är förstärkt för att ge extra skydd om du förlorar den i luften.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.