• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Mountain Bike skor ::  Fi'zi: k M5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6404

Fi'zi: k M5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6404


2,374 SEK  1,372 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Fi'zi: k M5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6404 La prima donna.

Mountainbike skor kommer i alla former och storlekar, men kanske ingen är lika bekväm som de Fizik M5 Donna Boa damskor. Fizik har blivit väl känd för att göra de mest passande, de flesta fot tilltalande skor på marknaden, så det borde vara någon överraskning att Donnas vadderade kragar och stödjande Fizik cykla Insoles vagga fötterna när du hammare upp brant single eller flyga ner flowy nedfarter. Cykel sulor har den extra fördelen att absorbera vibrationer som din cykel sänder till fötterna, så att du inte tycker du har skakats i bitar efter ridning genom sten eller broms gupp.

komfort fortsätter in i Donnas smidig men tuff övre. Majoriteten är uppbyggd av Microtex, ett syntetiskt material som andas bra och står upp mot nötning. I Donna har det varit laser perforerad runt hälen och utsidan av foten - vilket ökar ventilation - och förstärkt med reptålig läder i tå, häl och båge. Lädret tuffa men förvånansvärt flexibel, så det formar sig efter foten.

Real komfort är omöjlig utan en perfekt passform, så Fizik konstruerade en Boa IP1 förslutningssystem som använder en vridande spärr knopp som medger nästan oändlig justering . En krok-och-ögla på tån säkrar framsidan av Donna och ger möjlighet att hålla tå loss medan vristen och rearfoot är tätt säkrade.

Naturligtvis, de mest bekväma skor i världen inte mycket använda om de är en diskett nudel som inte kan sätta kraft på pedalerna. Genom att införliva en någorlunda styv kol förstärkta nylonyttersula säkerställer Fizik att Donna kan sätta massor av avstängning när den behöver men fortfarande håller tillräckligt mitten av foten flex att upprätthålla lätt gåbarhet och komfort hela dagen, vilket gör det en sko som kan hantera allt från snabba varv Afterwork till heldags epos.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.