• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Road Bike skor ::  Fi'zi: k R4B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6442

Fi'zi: k R4B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6442


2,835 SEK  1,650 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Fi'zi: k R4B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6442 Nästan pro.

Fizik kvinnors R4B Donna Boa skor är i huvudsak en något mindre "pro" versionen av R1b skor vänder vevar i klungan för 2016. Liksom sin pro-tier motsvarighet, har R4B en urringad fotled profil som gör det möjligt för obegränsad trampa rörelse och hjälper till att trimma några gram av den totala vikten. Till skillnad från R1B är R4B s yttersulan en kol-injicerade nylon, och i stället för en fullständig realisering av systemet för volymkontroll, den R4B har en asymmetrisk omslagsförslutning.

R4B s fästsystemet bygger på en enda boa IP1 ratten som drar den övre över foten, linda in den i stället för att bara cinching ner. Detta hjälper till att eliminera lång ride obehag genom jämn fördelning av trycket över hela foten. Även om vi inte kommer att bli förvånad över att se denna asymmetriska designen så småningom visas över Fizik sko linje, bara top-tier R1B har för närvarande en liknande konstruktion. Skorna är klar med två krok och ögla band runt metatarsals och tårna, vilket målvolymen i de områden som är utsatta för obehag av begränsning.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.