• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Road Bike skor ::  Fi'zi: k R5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6437

Fi'zi: k R5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6437


2,374 SEK  1,372 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Fi'zi: k R5B Donna Boa Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6437 Sjunka dina huggtänder i passform.

En illasittande cykel är en dålig sak. När din bil körsträcka mäter rutinmässigt i tredubbla siffror, dock kan en illasittande sko vara värre. För hårt och cirkulation är avskuren; för löst och glidning orsakar smärtsamma blåsor. Skidåkare och snowboardåkare har vetat i åratal: en perfekt passform nästan ingenting slår Boa-systemet. De Fizik R5 Donna Boa Damsko drar fördel av den otroliga precision Boa systemet med bibehållen extra ventilation, tuff hållbarhet och imponerande låga vikt.

R5 nedläggning systemet startar med en konventionell krok och ögla rem nära tå för nästan oändlig fotsbredd kontroll. Flytta upp den främre delen av foten, Boa kabel uppringd i förslutningssystem slingrar sig genom fyra separata fästpunkter för fullständig kontroll hela vägen upp på tungan. För extrem kontroll över volym, eller helt enkelt för att effektivt rengöra insidan av skon, Fizik utformade tungan plattan för att vara helt avtagbar. För att ytterligare kontroll glidning Fizik har format hälplattan på akter positionen av skon . Denna funktion håller foten i ett perfekt läge på knapert-linjer och samtidigt klättra ut ur sadeln. Som ett resultat, du driva pedalerna bekvämt och effektivt. Detta har ytterligare av en variabel styvhet sulkonstruktion. Fötterna, gör R5 användning av en kol-förstärkt nylonyttersula. Och medan detta håller kostnaderna nere, inte hämmar antingen komfort eller kraftöverföring. I själva verket den R5 behåller en låg stapelhöjd och en hög nivå av styvhet. Fizik har också konstruerad-in spår flexibilitet så att yttersulan driver ström direkt till pedalerna samtidigt som tillräckligt rörelse för att säkerställa komfort efter 80 kilometer.

Och på temat komfort, Fizik gick över och bortom att göra R5 extremt andas. R5 har Fizik s Microtex för stödstrukturen för delar och nylonnät för ventilationsfönster. Tillsammans utgör dessa material håller fötterna andas och bekväm på långa sommardagar i sadeln. Och för innersulan, inkluderade Fizik sin egen Superlight Innersula. Och medan det är inte anpassade formbar som med R1, betyder införliva en genomtänkt design som garanterar komfort genom att absorbera väg vibrationer och stödja din båge.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.