• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  Fox Racing Performance 4in Socks Strumpor för män Nej.5519

Fox Racing Performance 4in Socks Strumpor för män Nej.5519


355 SEK  166 SEK
spara: 53% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

Fox Racing Performance 4in Socks Strumpor för män Nej.5519

Trail strumpor måste vara bekväm först och främst, men då de behöver för att arbeta i sympati med foten behov sval och luktfri. Fox Head Performance 4 "Strumpor kommer att göra allt detta och se snygg samtidigt.

Tillverkad av polypropylen konstruktion, kan de suga bort fukt från din hund, att hålla saker trevligt och torr även om de dödliga varma dagar i skogen. Deras effektivitet beror till stor del på användningen av deras Meryl Skinlife anti-klåda och anti-lukt skydd de får. Meryl Skinlife har en permanent avancerad blandning av polyamid garn som besitter antimikrobiella egenskaper för att minska illaluktande lukt i dina strumpor.

Om du aldrig har brytt sig om att tänka mycket om dina strumpor, nu är det dags att börja betala uppmärksamhet. Med Fox Head Performance 4 "Strumpor du kommer att kunna få igenom en tuff dag i sadeln och inte känner att du behöver för att röka dina skor efteråt.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.