• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  Giordana FormaRed Carbon Short Cuff Socks Strumpor för män Nej.2409

Giordana FormaRed Carbon Short Cuff Socks Strumpor för män Nej.2409


335 SEK  141 SEK
spara: 58% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Giordana FormaRed Carbon Short Cuff Socks Strumpor för män Nej.2409 Njut av dina långa turer

Giordana har migrerat sin FormaRed Carbon samling ned till den lägsta punkten på den mänskliga kroppen. Fötterna. Samma uppmärksamhet på detaljer, för att passa, och utseendet har givits till den korta-Cuff Socks som du har kommit att förvänta från linjen. Konstruktionen kompletterar alla Giordana s FR-C-kläder, men är subtil nog att gå med någonting du äger.

Giordana konstruerade dessa strumpor från Meryl Skinlife, en polyesterfiber som innefattar en permanent antibakteriell behandling som begränsar lukt och andra, mindre trevliga saker som kan gå på när du svettas i strumpor för länge. Strumporna är 65% Meryl, 31% polyesterfibrer, och 4% lycra.

Eftersom detta är FR-C, passar strumpan utmärkt. Garnet har stickats till olika densiteter för olika delar av foten: täta vid häl och tå, och meshy där du behöver dina fötter att andas. För att få passningen ännu mer uppringda, är strumpor gjorda speciellt för vänster och höger fot.

Giordana erbjuder dessa strumpor i tre manschetten längder. Dessa är de korta manschetten strumpor, vilket innebär att de har en 5 cm manschett med 2 cm från hälen till manschetten.

Giordana FormaRed Carbon Short-Cuff Socks kommer i svart / vit, vit / svart, vit / blå och vit / röd. De finns i storlekarna Small, Medium och Large.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.