• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Road Bike skor ::  Giro Empire ACC Limited Edition Cycling Shoes Herrcykelskor Nej.3324

Giro Empire ACC Limited Edition Cycling Shoes Herrcykelskor Nej.3324


2,844 SEK  1,658 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Giro Empire ACC Limited Edition Cycling Shoes Herrcykelskor Nej.3324 Den röda, grå och gråare.

Vi loving spets-up revolution, varför vi beslutat att samarbeta med Giro-anstiftare-in-chief, för att producera Empire ACC begränsad utgåva cykelskor. De är i stort sett samma skor som vanliga Empire, bara badade i vår logotyp egen ta på tricolor: rött, grått och ljusare, reflekterande grå. Resultatet är en uppfriskande avsteg från de vanliga vita, svarta, eller in-your-face fluo, subtilt representerar konkurrenskraftig cyklist med en estetisk behandling som sticker ut. Men nog om oss, låt oss tala om skor.

Empire ACC plattform gjort en sådan plask och inspirerat så många imitatörer eftersom, i motsats till industrin antaganden snören är inte en värdelös anakronism i cykling sko förslutningssystem. De ger sju olika kontaktpunkter för passform anpassning, som är ett, två, tre, fyra mer än den typiska tre-rem skor som till stor del har definierat cykling skor för de senaste tre decennierna. Flera kontaktpunkter innebär finare tune-förmåga; finare tune-förmåga innebär färre hotspots; färre hotspots innebär mindre obehag, du kan se vart vi ska här, Empire modellens oöverträffad komfort innebär att vi kommer att gå mycket längre utan mul smärta.

Under den distinkta konkurrens färgsättning ligga standard Giro Empire delar, som utgör en enda Evofiber mikro per sko. Detta material är exceptionellt lätt och med god andningsförmåga, och det finns perforeringar för extra kylning. Detta bidrar inte bara till den eleganta, vind fusk profil, men det minskar också vikt. Och medan skorna inte kan tyckas vara mycket stödjande, är motsatsen faktiskt sant. På grund av flexibiliteten i mikrofiber och den klassiska spets systemet, skorna kan knytas så att de passar dina fötter som en andra hud.

Att lägga till detta är den ultralätta och ultrastyva Easton EC90 ACC Carbon Sole. Men det är inte så lätt som Empire SLX s superlativ sula förblir EC90 en av de styvaste sulor i branschen. Det är också en av de lägsta profilmodeller; den har en låg, 6,5 mm stapelhöjd som passar ihop med överdelar för oöverträffad kraftöverföring. Ju lägre bunthöjden, ju närmare dubbarna-och därmed fötterna-är till pedalerna. Detta minimerar effektförlust som uppstår med tjockare klotsens plattor.

tillgänglig fotbädd är en justerbar naturligt Fit Kit. Kitet innefattar ett urval av ärke insatser som gör att du kan finjustera stöd snarare än att tvinga fötterna för att anpassa sig till fabriken önskemål. Oavsett om du väljer den relativt flacka alternativ eller gå all-in med maximalt stöd båge, fotbädden nytta av Giro s X-static Antimicrobial fibrer, som hjälper till att hantera lukt att hålla fötterna så färsk som skor "spets-up design och elegant, konkurrenskraftig -inspired estetik.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.