• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Road Bike skor ::  Giro Solara II skor Kvinnors Bike Skor Nej.6432

Giro Solara II skor Kvinnors Bike Skor Nej.6432


2,155 SEK  1,243 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Giro Solara II skor Kvinnors Bike Skor Nej.6432 En ljus tillägg till din kit.

Pro-nivå skor är inte alltid praktiskt, särskilt om du deltar i flera discipliner eller bara komma in cykling. Giro förstår detta, så det tog funktioner från sina avancerade modeller och anpassat dem till en sko som inte kommer att ta upp hela din budget för säsongen. Solara II skor har en anpassningsbar passform och snygg design som kommer att vara en pålitlig följeslagare på allt från butiks turer till lokala tävlingar.

Giro konstruerar skorna med en jämn, ventilerad mikro övre för en tight passform runt fot. Solara II har svetsade och lagerdelar som begränsar antalet traditionellt sydda sömmar för att minska sannolikheten för hot spots och blåsor. Medan vissa nybörjar cykelskor får liten eller ingen mellansula behandling, Giro lägger till en gjuten EVA fotbädd till Solara IIs att ge effektivitetsförbättrande hålfotsinlägg hela din pedal stroke.

fotbädd behandlas med en Aegis antimikrobiell beläggning för att hålla det luktar färskt, medan en DuPont Zytel nylon yttersula ger tillförlitlig kraftöverföring från benen till pedalerna. När du är redo att rida, dra nytta av möjligheten att finjustera passning av skor på tre punkter över toppen av din fot för att undvika domningar och hot spots. Giro innehåller två krok-och-loop band runt vristen och en mikro-justerbar N-1 spärr spänne upptill.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.