• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors löparskor ::  Kvinnors crossträning skor ::  Inov-8 F-Lite 250 crosstraining skor Kvinnors löparskor Nej.7162

Inov-8 F-Lite 250 crosstraining skor Kvinnors löparskor Nej.7162


1,726 SEK  978 SEK
spara: 43% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Inov-8 F-Lite 250 crosstraining skor Kvinnors löparskor Nej.7162 Lättvikts prestanda.

En sak är säker, du är inte rädd för lite, raka ben död lyft inte bara för att du är en seriös BA, men eftersom du litar på Inov-8 kvinnor F-Lite 250 crosstraining skor att ge oöverträffad prestanda under loppet av din träningsrutin. 250 är det senaste erbjudandet i F-Lite serien, och har en uppdaterad, mer mångsidig design som tillgodoser specifikt till hög effekt träning, såsom box hoppar eller rep klättrar.

andas mesh (komplett med TPU över) sveper din fot i näst hud komfort och mellanfoten konstruktion har en låst in passform och känsla, vilket i slutändan säkerställer fri, snabba rörelser. 250 s Meta-Flex-tekniken ger flera riktningar smidighet och EVA mellansula dämpar inte bara chock, men ger träning långa cush. Dessutom levererar Powerheel konstruktion stabilitet vid lyft vikter, och säkerställer en mekanisk fördel när lastbilstransporter genom övergångar. För att inte nämna, har rep-Tec systemet en 360-graders konstruktion som leder till oöverträffad dragkraft och grepp om rep klättrar.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.