• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herr bergsklättring Skor ::  La Sportiva Oxygym Klättring Sko Herr bergsklättring Skor Nej.4315

La Sportiva Oxygym Klättring Sko Herr bergsklättring Skor Nej.4315


1,437 SEK  804 SEK
spara: 44% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

La Sportiva Oxygym Klättring Sko Herr bergsklättring Skor Nej.4315 Nå nya höjder

Ända sedan din klättring gym körde endast lokalbefolkningen speciell a, det är ditt liv. Du klättra, klättra, och sedan klättra lite mer, ruing din däggdjur status och önskar att du var en arachnid. Oavsett om du är en sportklättring jungfru eller på ett förnamn grund med besättningen på ditt gym, ger La Sportiva Oxygym Klättring skor du komfort hela dagen och det förtroende som krävs för att uppleva några toppar från marken.

syntetmaterial tenderar att sträcka mindre än läder, så passformen du känner från första gången är inte avviker alltför mycket från den passform du får efter flera veckor av slitage. Minimal asymmetri och en neutral profil gör det enkelt att bära denna greppvänlig sko i timmar i sträck om du arbetar på slabby under vert eller drygt-vert problem. Den runda tå rymmer en mängd olika ytor, antingen det är en top-rep linjen på gymmet eller klippa utanför. Den patenterade hook-and-loop stängning Systemet ger dig två justeringspunkter för en högst personlig passform samt möjligheten för snabba förändringar dräkten. Slip-varade konstruktion tar bort en bit av styvhet så din vänta på väggen är inte en fot skärande upplevelse.

Frixion RS gummi på undersidan är den stickiest enda La Sportiva erbjuder. Airtex Silver Lining hanterar fot fukt och minimerar sko stank genom att skapa en miljö fientlig mot illaluktande buggar. Den 1.8mm LaspoFlex mellansula ger denna sko en tunn skott av vridstyvhet samtidigt som den erbjuder en viss kudde underifrån, och en anti-chock EVA häl insats innebär att gå på plan mark är inte total tortyr. Triple-lager WashTex tyg kan du kasta denna sko i maskinen när det börjar gå mot bilen på egen hand.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.