• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam Skor & Stövlar ::  Kvinnors Triathlon Skor ::  Louis Garneau Tri-400 Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6352

Louis Garneau Tri-400 Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6352


2,860 SEK  1,674 SEK
spara: 41% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Louis Garneau Tri-400 Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6352 Kraft, precision och komfort, tillsammans äntligen.

Humanity har en rik historia av orsakar smärta och lidande i komplexa sätt, men triathlon måste vara en av de mer invecklade och utsökta metoder vi har utarbetat, i synnerhet för dina fötter. Som det visar sig, men prestanda och smärta behöver inte gå ihop, så Louis Garneau utformade Tri-400 kvinnor cykelskor att erbjuda en kombination av komfort, kraft och låg vikt som får du slet över linjen utan att offra dina fötter.

Komfort och makt start med passningen, som Tri-400 rattar i att använda en kombination av en BOA IP1 stängning och en omvänd ström Flex krok-och-ögla. BOA ger ett steglöst och tryck point-passning, och Power Flex passerar från utsidan av foten på insidan, låsa foten på plats och möjliggör enkel justering när du är i sadeln. Vid hälen, Garneau s HRS-400-membran har en tunn, enkelriktad neopren membran som låter foten slip i men inte låta den glida ut, och Ice Fyll Ergo Air ventilerade fotbädd arbetar med skons luftkanaler och delvis mask övre för att hålla fötterna svala och torra. Ice Fill är också antimikrobiell, så att dina skor kommer inte att ta på obehagliga lukter när du stapla på miles.

För att vara en effektiv ras sko, komfort måste gå hand i hand med kraft och låg vikt. I Tri-400, är ​​Carbon Composite HM X-Lite yttersula styv, tunn (bara 4,3 mm), och ultralätt, vilket ger dig en tramp plattform som inte slösa någon av din energi utdata. Den stela microfiber hjälper övre eliminera flex och slöseri med energi, också, så att du kan spara mer energi för körningen.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.