• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Mountain Bike skor ::  Mavic Crossride SL Elite cykelskor Herrcykelskor Nej.3159

Mavic Crossride SL Elite cykelskor Herrcykelskor Nej.3159


1,897 SEK  1,094 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Mavic Crossride SL Elite cykelskor Herrcykelskor Nej.3159 Tvärvetenskapligt.

Eftersom du kan låsa ut din dubbla fjädring terrängcykel och hålla jämna steg med Lycra publiken på XC kurser, vill du dina skor för att kunna växla mellan discipliner enkelt också, och vi inte skylla du. Mavic instämmer, och dess mångsidiga Crossride SL Elite Herr breda skor är märkets bästsäljande goda skäl. Plus, de är tillgängliga i en bred bredd, så att du kan bära en sko som är rätt storlek för din fot form.

Mavic litar en traditionell falsade övre konstruktion komplett med luftig mesh paneler i hela för att ge en blandning hållbarhet och andningsförmåga när du är på banorna. Den övre tryggas genom en Ergo Ratchet backas upp av två hook-and-loop remmar för att säkerställa att du har möjlighet att uppnå en säker, slim fit över toppen av din fot. Säkra foten går bortom komfort, men som minskar sluttande glidning ökar också kraftöverföringseffektiviteten.

Adresse kraftöverföring mer direkt, Mavic lägger en energi Grip Terra yttersula för ett företag, som svarar plattform att leverera watt till pedalerna. För stunder då trampa är inte ett alternativ, är den enda slutade med en Contagrip yta för att ge dig grepp på de dagar du hoppa av cykeln för att gå igenom en förrädisk del av leden. Inom skon, en Ergo Fit 3D innersula ger dämpning och komfort under din fot, medan förstärkta lock på ändarna av skorna skydda tårna från run-ins med pedaler, stenar, och marken oavsett om du är på banan eller stega igenom nya linjer på en ridtur.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.