• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  Nalini Pois Wool Socks Strumpor för män Nej.2399

Nalini Pois Wool Socks Strumpor för män Nej.2399


352 SEK  157 SEK
spara: 55% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

Nalini Pois Wool Socks Strumpor för män Nej.2399

Nalini produkter är en välbekant syn i det europeiska yrkes klungan. Få en smak av vad proffsen bära med Nalini Pois Wool Socks. Om du är på din franska, du vet "pois" avser prickar strumpan design Sport, vilket naturligtvis är en hänvisning till den berömda klättring jersey i Tour.

Nalini Pois ullstrumpa har en smal, ras-redo passform. Den anatomiska snitt kommer att hjälpa strumpan passar som handen i handsken. Nalini har faktiskt analyserat typiska cyklistens position på cykeln som ett sätt att definiera hur man skär och konstruera all sin klädkollektion. Som andas termisk socka, kommer Pois ullstrumpa fungera för dig om du är på kyliga tidigt på morgonen sommaren pendlar eller sena höst epos. Den sömlösa tå kommer att passa perfekt i din sko med inga tecken på tyg veckar sig och orsakar tryckpunkter. Mesh har införts för att säkerställa att din fot kommer att kunna ventilera när du börjar slå varmare väder.

Ullen har fått en hydrofob behandling för att förhindra att strumpan från att absorbera allt vatten, hålla foten torr, som kommer att vara till stor hjälp om du stöter på oförutsedda regnstormar. De Nalini Pois ullstrumpa som fungerar bäst för dig på coolish turer som kan se en bit av vått väder. De kommer att vara den perfekta transsäsongs strumpa i din låda.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.