• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Road Bike skor ::  Pearl Izumi Elite Road IV Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6439

Pearl Izumi Elite Road IV Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6439


2,827 SEK  1,641 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Pearl Izumi Elite Road IV Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6439 Omfamna din (fot) form.

Om du har tillbringat någon tid plugga fötterna i sportspecifika skor, du förmodligen inte nöjda fötter. Bulor, beniga utsprång, förlorade naglar och något belopp av ofullkomliga tår är din tecken på att vara aktiv. Vi kan inte tala för andra skor och stövlar som du använder, men lyckligtvis, fortsätter cykelindustrin att avslöja ljusare, mer flexibla alternativ varje år. Pearl Izumi 2016 linjen är tecken på att trenden, och dess Elite Road IV Damsko sitter i övre Echelon av dess väg sko utbud, med en kol sula och en övre som kommer att omfatta, snarare än sammandra, fötterna.

Elite Road IVs "snygg form kommer artighet av dess syntetiska övre, som Pearl konstruktioner använder helt bundna falsning för att rymma en mängd olika fot former. Med avsaknaden av över och överskottsmaterial, toppen av skon lyckas förbli otroligt lätt, tillåter luft att röra sig fritt så att dina fötter håller sig torra och bekväma med mindre sannolikhet för skav under varma dagar. Placeringen av BOA ratten på toppen medger dubbelriktad stängning, dra tyget jämnt från vardera sidan för en anpassningsbar passform som minskar risken för tryckpunkter eller en stel vristen och enkelkrok-och-ögla uppnår en passform runt tårna.

Pearl tillbringade klart någon gång uppringning passning Elite Road IV, och det säkerställs dess ansträngningar inte slösas bort genom att inkludera en fullständig carbon sula med alla styvhet och effektiv kraftöverföring du behöver för racing och hårda utbildningsinsatser. Ventiler längs sulan gör det möjligt att dränera vatten och bibehålla luftflödet utan att kompromissa med stelhet och Pearl längd Arch Support hjälper foten flytta så effektivt som möjligt och få ut det mesta kraftöverföring ur skon.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.