• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Road Bike skor ::  Pearl Izumi P.R.O. Leader III Limited Edition Shoes Herrcykelskor Nej.3303

Pearl Izumi P.R.O. Leader III Limited Edition Shoes Herrcykelskor Nej.3303


2,717 SEK  1,575 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Pearl Izumi P.R.O. Leader III Limited Edition Shoes Herrcykelskor Nej.3303 Du glömmer att du har skor på.

Den senaste versionen av Pearl Izumi: s top-end cykelskor, PRO Leader III, lyckas på något sätt att vara renare och slankare än tidigare versioner. Om vi ​​ignorerade BOA förslutningssystemet kan vi tror att det var en kör spik, men som det är, PRO Leader III skor är en utomordentligt lätt ras sko som bara verkar bli bättre med tiden. Genom att samarbeta med Pearl för denna sed, livfullt blå färgsättning, har vi gett Pro Leader III: s snygg siluett ett lämpligt ren nyans för att ytterligare belysa Pearl moderna styling.

Årets version är konstruerad med samma Second Skin övre som vi tidigare sett i linje, som använder ingen traditionell sömnad eller falsning hela skon. Pearl Izumi lånade denna konstruktion från världen av löparskor, med hjälp av svetsfogar att skapa en formad, wrap-liknande passform utan risk för tryckpunkter och hot spots under långa turer. Om du någonsin har utvecklat blåsor eller var tvungen att stanna och justera dina skor, kommer du vara glad att veta att detta 0.9mm övre är ungefär lika tunn och diskret som alla du hittar i cykelindustrin. PRO Leader IIIs också möjliggöra anpassning i innersulan, med oberoende vänster och höger valv inbyggda i design och flera sned höjd alternativ i framfoten.

En enkel, ren twin BOA ratten systemet är ansvarig för att dra båda sidor av övre över foten, och rattar själva att en sådan omfattande mikrojusterande att Pearl Izumi beslutat att eliminera hake och ögla som extra säkerhet till framfoten på tidigare versioner. Detta ger dig en lättare, mindre skrymmande sko som inte offrar passform. Pearl omarbetade också kol ensam för detta år för att förbättra svarstider genom att införliva dess 1: 1 Integrated Power Plate för effektivare kraftöverföring. Tillverkad med styv lättviktsenkelriktad kol, plattan minskar också stapelhöjd av skon jämfört med förra årets version, med en minimal total stapelhöjd på bara 5mm, vilket ytterligare minskar materialet mellan dina watt och pedalen.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.