• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  Herrcykelskor ::  Herr Road Bike skor ::  Shimano SH-R260 Shoes Herrcykelskor Nej.3291

Shimano SH-R260 Shoes Herrcykelskor Nej.3291


2,147 SEK  1,235 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Shimano SH-R260 Shoes Herrcykelskor Nej.3291 Det perfekta paketet.

Högpresterande racing kräver en annan typ av sko än tillfällig touring och Shimanos SH-R260 Shoe är inställd på att leverera massor av komfort och gott om kraft för förare som kräver det bästa. En brutalt hård men dåligt passande skor är helt enkelt inte värt smärtan, så Shimano gjorde passningen av SH-R260 prioritet nummer ett. Liksom pjäxor eller high-end kängor, har en värmeform Custom-Fit övre och innersula, som är konstruerade så att foten för att eliminera hot spots, tryckpunkter och slarviga områden. Inte bara detta att minska obehag, men det förbättrar effekt och minskar skada genom att hjälpa se till att din kropp är i det mest ergonomiska möjliga positionen.

Shimano inte stanna där, dock. Det ingår också en anpassningsbar båge kil, som låter dig anpassa SH-R260 ärke stöd för att matcha formen på din fot. Ett skräddarsytt förstärkt häl stabilisator låser baksidan av foten på plats, särskilt på uppåtslaget och tätt Shimano Dynafit sist är utformad för att ge en bekväm plattform som lätt kan anpassas för att passa nästan alla fot. Den ergonomiska designen är avslutade med en mikro-justerbar spärr vristrem och två förskjutna krok-och-loop remmar som drar din fot i sulan och linda övre runt foten för att förbättra passformen, makt och komfort.

Det enda är där gummit träffar vägen, men (inte bokstavligen, naturligtvis), och Shimano inte snåla där heller. Den är gjord av tvär vävda kolfiber, vilket ger massor av sido- och vridstyvhet så ingen energi går till spillo. Den klassiska tre-cleat väg inställning erbjuder massor av justering framåt och bakåt, och det antimikrobiella foder hjälper kämpa mot funk som kan bygga upp efter veckor av hårt ridning.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.