• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam skor ::  Kvinnors Bike Skor ::  Kvinnors Road Bike skor ::  Shimano SH-RP500 Cycling Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6433

Shimano SH-RP500 Cycling Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6433


2,172 SEK  1,260 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

Shimano SH-RP500 Cycling Sko Kvinnors Bike Skor Nej.6433 Shop rider och spin klass.

Om du har provat clipless pedaler före eller slutligen ge efter för din grupp rida vänner som har som talar om att de är inte så illa som du tror, ​​de Shimano kvinnor SH-RP5 Cykling skor gör en bra utgångspunkt. Shimano konstruerar SH-RP5s med några uppgraderingar som ger dem möjlighet att växa med dig mer än en instegsmodellen skulle, men de har en mer tillgänglig prislapp än sina pro-nivå syskon. Skorna rymmer också två-bult och 3-bult knapar, så du behöver inte vänja sig vid en ny par spin skor på vintern.

En syntetisk läder konstrueras på en kvinna specifika sist följer foten för att ge dig en säker passform, och de två krok-och-loop remmar ihop med en övre spärr spänne för att ge gott om lämpliga justeringar beroende på formen på foten. Medan du trampar fungerar glasfiberarmerad nylon sula med en kolfiberkomposit platta för att ge en 7 av 12 på Shimanos styvhet index, vilket motsvarar kraftöverföring reagerar om du är ute på en lätt dragning eller försöka handen - err, ben på racing.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.