• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Dam Skor & Stövlar ::  Kvinnors Triathlon Skor ::  Sidi T-4 Air Carbon Composite Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6351

Sidi T-4 Air Carbon Composite Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6351


2,835 SEK  1,650 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Sidi T-4 Air Carbon Composite Skor Kvinnors Triathlon Skor Nej.6351 Förvandla dina övergångar.

Sidi T-4 Air Carbon Composite skor är byggda med en mängd funktioner för att förvandla dina övergångar. Öppningen möjliggör enkel på- och avstigning och tri specifika hölje design gör justeringar tanklösa nog att du kan fokusera på ducka sloughed-off våtdräkter och andra idrottare smyga till precession börjar när du lämnar T1. Väl på vägen, ger kvinnor specifika senast en mer race-värdig passform för idrottare med mer petite fötter - trots allt, har du redan rensat simma ben; inget behov av att göra dina fötter bada i sina skor.

Från en rent funktionell synvinkel, kan vi hålla med om att styvhet är nyckeln. Det är därför Sidi använder ett system med flera steg för att minska slöseri med din uteffekt i skon / pedal interaktion. För att uppnå detta, Sidi införlivat sin nya Tolv Carbon Composite sula, en kol-förstärkt nylonmatris som ger stel kraftöverföring med lång mil komfort och hållbarhet. Sidi uppskattar att det nya materialet är mindre känslig för extrema temperaturer och slitage än traditionella nylon modeller, så sulorna förutspås att behålla sin styvhet över flera säsonger av användning.

För passform, Sidi förstår att triathlon pjäser av en annan uppsättning regler. Märkets signum spärrsystemet och Ergo Buckles inte är relevanta för din disciplin, så Sidi innehåller en två-rem förslutningssystem parat med en "burrito-wrap" övre med ett skikt av den övre omslag över den andra. Detta gör att du snabbt ringa in volymen av skon medan utbyggnaden av T1.

Den stora övre bandet öppnas bort från drivlinan för att möjliggöra en snabb och smidig säkring av skorna från sadeln. När det gäller den nedre bandet, ser du att detta används mindre för övergångar och mer ensam när du har etablerat önskad volym och passform. Men det gripflikarna placering på bandet förenklar eventuella justeringar som du kan behöva för att göra samtidigt på kurs. För extra tidsbesparingar vid T1 har Sidi även en varaktig dragflik på hälen.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.