• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  SockGuy SGX3 World Bicycle Relief 2015 Socks Strumpor för män Nej.2359

SockGuy SGX3 World Bicycle Relief 2015 Socks Strumpor för män Nej.2359


360 SEK  165 SEK
spara: 54% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

SockGuy SGX3 World Bicycle Relief 2015 Socks Strumpor för män Nej.2359 Visa ert stöd.

SockGuy gått samman med filantroper och cykel ingenjörer på World Bicycle Relief att skapa sina SGX3 World Bicycle Relief 2015 strumpor, och det ger en del av vinsten från försäljning av strumpor till organisationen. World Bicycle Relief donerar robusta stål pendlare cyklar, så kallade Buffalo Cyklar, till samhällen i nöd i hela Afrika med det övergripande målet att förbättra tillgången till jobb och växande lokala ekonomier.

Organisationens uppdrag är något som vi kan alla komma bakom, och som ni stöder det, kommer dina fötter förblir torr och bekväm artighet av SGX mall som strumpor utformades. Tillverkad med en blandning av polypropylen, nylon och spandex, SGX strumpor har en mer konturerad passform än några av SockGuy andra modeller, med en tryck manschett och valv till främja hälsosamma cirkulation genom musklerna i dina fötter när du rider. De är andas och lätt, perfekt för varma sommarturer eller långa lopp när du svettas innan du ens började rida och det sista du vill tänka på är höga manschetter och tjock dämpning.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.