• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  Swiftwick American Pride Socks Strumpor för män Nej.2493

Swiftwick American Pride Socks Strumpor för män Nej.2493


344 SEK  149 SEK
spara: 57% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:Produkt - Beskrivning

Swiftwick American Pride Socks Strumpor för män Nej.2493 Var parad-klar under någon körning.

Swiftwick amerikanska Pride Socks lägga den perfekta dosen av patriotism till kit samtidigt som du komfort och funktionalitet som Swiftwick har blivit känd för.

En del av Swiftwick s VISION linje dessa strumpor är gjorda av olefin, ett slitstarkt, lätt syntetmaterial som drar svett bort från huden snabbt att hålla fötterna svala och fri från blåsor och hot spots. Swiftwick använder en hög räkna nål för att skapa en tät sticka för att hålla stenar och väg skräp borta från din hud, och dess länkade Toe konstruktion skapar en sömlös passform över den snäva område längst upp på tårna. Swiftwick underskrift lyckades komprimering används även i dessa strumpor, så förväntar sig en tryck passa kontur till formen på foten för att stödja muskler och eliminera irriterande veckning eller halka som du trampa. USA-tillverkade Swiftwick inkluderar också dess naturliga luktreglerande, och vekeegenskaperna hos strumporna är aldrig skapas med hjälp av kemikalier.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.