• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr Accessories ::  Strumpor för män ::  Herr cykel strumpor ::  Swiftwick Aspire Twelve Sock Strumpor för män Nej.5853

Swiftwick Aspire Twelve Sock Strumpor för män Nej.5853


595 SEK  307 SEK
spara: 48% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Swiftwick Aspire Twelve Sock Strumpor för män Nej.5853

Även om dessa Swiftwick Aspire Tolv Socks kan inte vara vad du vill för en mid-sommar rida i de södra staterna, deras kalv längd manschetter, tillsammans med flera stickmönster, ger en bekväm kompression effekt som främjar blodflödet i fötter och underben. Och som ni kan gissa, förbättrad vaskulär prestanda innebär minskad trötthet och snabbare återhämtning. Och om du vill ha en hög tan linje, kan du inte få någon högre än dessa för en cykel strumpa.

Aspire Socks skapas av en 200-nål maskin process som ger en hög densitet, sömlös stickat tyg. Processen tillåter variabilitet i den färdiga sticka av strumpor, som olika delar möta olika prestandakrav. Till exempel ger vadderade fotbädden vägen till den tunna kanaliseras övre - båda komponenterna spelar en avgörande roll för att öka din komfort. När du glida i ett par Aspire strumpor, kommer du omedelbart att känna att de är skräddarsydda för dina fötter. Bågen bandet erbjuder snug stöd i mellanfoten, och den Y-formade häl kontur försäkrar inte veckar eller överbelastade känsla i ryggen.

Den täta naturen hos materialet alla men garanterar hållbarhet när de kombineras med det nötningsbeständiga egenskaper hos olefin, en av de främsta komponenterna i foten av strumpan. Olefinen är en lätt polypropenfiber som Swiftwick källor från amerikanska tillverkare. Därefter strumporna skapas i Tennessee i Swiftwick egen fabrik, där de kan övervaka varje steg i processen för att säkerställa tät kvalitetskontroll. Olefin vekar som galen för att hålla fötterna torra, men ta bort fukt från huden är bara halva sanningen. Olefinen är också hydrofobt och kommer inte att absorbera vatten, så att fuktöverföringen är klar hela vägen till utsidan av strumpan. Du bor torr och bekväm och blister fri eftersom strumporna rör sig med fötterna och minimera (eller eliminera) nötning mot huden.

Swiftwick Aspire Tolv Socks finns i svart och i fyra storlekar från Small till X-Large. Det är värt att notera att de fibrer som används i Swiftwick strumpor är färgade under sin skapelse. I jämförelse med strumpor som färgats efter stickning, gör Swiftwick strumpor starkare och mer hållbara.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.