• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  herr vandrarkängor ::  Zamberlan 4000 Eiger GTX RR Mountaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4273

Zamberlan 4000 Eiger GTX RR Mountaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4273


2,835 SEK  1,650 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Zamberlan 4000 Eiger GTX RR Mountaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4273 Från Aconcagua till isen parken.

Om du stigande vertikal is eller tillbringa långa dagar avgränsades upp på en glaciär, levererar Zamberlan s 4000 Eiger GTX RR Män s bergs Starta värme och slitstark prestanda som är nyckeln till framgång i högalpin miljöer. Den yttre damasken av Eiger består av en Stretch Cordura och mikro som har laminerats till ett polyestermaterial och har förstärkt med en full-wrap gummi rand, vilket gör boot nästan ogenomtränglig för slitage från sten och is. Den yttre damask är också utrustad med ett vattentätt och ventilerande Gore-Tex membran och säkras med en speciell vattentät dragkedja, garanterar fullständig vattentätt skydd.

För att säkerställa värme, satte Zamberlan en termo fotbädd fötterna och sedan läggas ett lager av värmereflekterande aluminium ytterligare värme. En ytterligare PE-skikt ger en touch av dämpning för extra komfort under dessa långdistans dagar, medan nylon och glasfiber skaft erbjuder en styv plattform för att klättra vertikala och is och blandade linjer från. Hela shebang är byggd på en Vibram Teton sula för fasta dragkraft när stegjärn lossna. Tillsatsen av termoplastiska tå och häl welts gör boot kompatibel med instegsstegjärn tack vare Zamberlan Pro Crampon System. Liksom alla Zamberlan s bergsbestigning stövlar, är Eiger 4000 gjordes i Italien och är byggd för att sätta handtaget på några av de tuffaste alpina klättrar på jorden.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.