• Logga in Registrera
  • Valutor:
kUNDVAGN:0 objekt
Hem ::  Herr skor ::  herr vandrarkängor ::  Zamberlan Fitz Roy GTX RR Moutaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4251

Zamberlan Fitz Roy GTX RR Moutaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4251


2,827 SEK  1,641 SEK
spara: 42% rabatt


Vänligen välj:Lägg till i varukorg:
Produkt - Beskrivning

Zamberlan Fitz Roy GTX RR Moutaineering Boot herr vandrarkängor Nej.4251 Den idealiska känga för Himalayan vandringar och tekniska alpina uppstigningar.

Zamberlan utformat sina Män s Fitz Roy GTX RR bergs Boot att ge all den bekväma stöd du behöver för bergsbestigare eller ryggsäck med en tung last. Denna relativt lätta boot använder en Gore-Tex Duratherm membran för garanterad vattentätt skydd för att hålla foten torr och bekväm, utan att hindra boot prestanda. Zamberlan blandade Hydrobloc Perwanger läder, mikrofiber, och Superfabric (en sträcka nylon) för att hålla den övre ljus och otroligt hållbara. Dess 360-graders gummi rand omfattar foten för extra skydd och håller denna känga i utmärkt skick under långdistans expeditioner och krävande stigningar på sten och is-is.

Foot, Fitz Roy innehåller en Semi Pro Crampon System som accepterar hybridstegjärn tack vare den termoplastiska häl welt. En mellansula ger tillräcklig dämpning för långdistans vandringar och maraton skjuter i den alpina, men det är fortfarande mycket styv för att säkerställa en säker känsla under klättring med stegjärn. Den Vibram New Mulaz sula har en stor kontaktyta på tån för bättre klättring, grepp och hållbarhet. Den enda stor spår minska skräp uppbyggnad, och de stora, flera riktningar klackar erbjuder fantastiska dragkraft för många år. Zamberlan skred hälen för säker bromsning så att du är redo för något berget kastar din väg.Copyright 2017 © www.anaitvardan.se All rights reserved.